pirmdiena, 2016. gada 20. jūnijs

Topošo vecāku lekcija
"Kā sev palīdzēt dzemdībās"

21. jūlijā plkst. 16:00 Baložu ielā 18, Rīgā
Pieteikšanās pa tālr.: 26482060
Gatavošanās dzemdībām notiek gan ar ķermeni, gan ar prātu – garīgi, emocionāli un katru reizi no jauna ģimenei dots laiks, lai sagatavotos mazuļa dzimšanai. Ķermeņu fizioloģija ir līdzīga un arī pamatvajadzības dzemdībās ir līdzīgas - drošības sajūta, atbalsts, ļaušanās. Bet kā šīs sajūtas piedzīvot, lai veicinātu dzemdības un palīdzētu sev? Sievietes ir dažādas un atšķiras ceļš - kāda vēlas sev blakus vīru un ciešu tuvumu, bet citai palīdzoša ir vienatne, droša vide. Klusums vai dziesmas, aktīvas kustības vai miers, vēsums vai karsta tēja... nav gatava viena recepte, bet caur sevis iepazīšanu un ieklausīšanos sajūtās, var labāk sagatavoties un sev palīdzēt atbildīgajā brīdī.
Nodarbībā ielūkosimies sajūtu pasaulē caur ķermeņa maņām un izrunāsim daudz praktisku lietu, kas dzemdībās var palīdzēt un kā sieviete pati var atrast savu ceļu uz spēku, lai piedzīvotu ar prieku lielo satikšanos.


Rīgā būs arī "Vasaras skoliņa":
https://www.facebook.com/events/256678344704847/

Saku paldies par lielisko "Vasaras skoliņu" Liepājā... māmiņas - Jūs esat lieliskas un paldies par kopā pavadīto laiku, paldies, ka dalījāties ar saviem stāstiem un sajūtām. Visi kopā spēlējāmies ar foršajām MUKI.lv rotaļlietām, arī ziedi un dāvanas neizpalika... sveicieni no Weleda.
Nodarbības Ģimeņu centrā "Liepa" bērniem  un māmiņām atsāksies septembrī!



Vecākiem gaidībās visas vasaras garumā pieejami topošo vecāku kursi ģimeņu centrā "Liepa", kā arī ir iespēja gatavoties dzemdībām un vecāku lomai individuāli ar dūlas atbalstu, sarunām, relaksējošu masāžu un drošības sajūtu.
Konsultācijām var pieteikties zvanot: 27737888

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru