otrdiena, 2015. gada 3. marts

Pēcdzemdību aprūpe

Vecāku lomu uzsākot, iepazīšanās ar bērniņu un pielāgošanās pie jaunajiem apstākļiem ir satraukumu pilns laiks un iejūtīgam atbalstam var būt izšķiroša nozīme, lai ģimene justos labi.
Piedāvāju iejūtīgu, cieņpilnu atbalstu pēcdzemdību laikā un pirmajā gadā.
Konsultēju mājas vizītēs, slimnīcā vai Ģimeņu centrā "Liepa", konsultācijas ir stundu līdz divu stundu garas. To laikā pievērsīšos tieši Jūsu ģimenes jutājumiem, vajadzībām un vēlmēm:
** Palīdzēšu uzsākt zīdīšanu, ieņemt mammai un bērniņam ērtas barošanas pozas
** Ieteikšu risinājumus zīdīšanas problēmu gadījumā
** Palīdzēšu Jums izprast mazuļa diennakts ritmus
** Izrunāsim bērna raudāšanas iemeslus un kopā meklēsim mierinājumu
** Iespējams vecākiem ir nedroši bērniņu pārģērbt vai vannot, tad izrunāsim kāpēc bērnam vai vecākiem tas ir tik grūti un ieteikšu kā varētu rīkoties, lai būtu vieglāk
** Apjautāšos par māmiņas slodzi un pašsajūtu, lai kopā izvērtētu vai nepieciešams meklēt papildus atbalstu
** Ja sieviete vēlas atsākt vingrot, palīdzēšu izvērtēt viņas fizisko gatavību un izrunāsim kāda būtu viņai piemērota slodze, nepieciešamais uzturs, vai viņas izvēlētā slodze var ietekmēt zīdīšanu, kā arī ieteikšu kur meklēt profesionālu atbalstu.
** Ja vecāki vēlas, tad izrunāsim dzemdību pieredzi un palīdzēšu rast skaidrojumu tajā ko piedzīvojāt, uzklausīšu un pieņemšu Jūsu sajūtas.
** Lai uzlabotu sievietes un bērniņa pašsajūtu, piedāvāju "tauriņa pieskāriena masāžu", šūpošanu rebozo lakatā, masāžu sievietes plaukstām un pēdām, "dziedinošo vnniņu" mammai un bērnam, kā arī pirtīžas.

Dodoties uz konsultāciju man nav līdzi gatavi risinājumi, jo katras ģimenes stāsts ir īpašs, vajadzības - individuālas, un atbalsta veidu izvēlas pati ģimene. Es piedāvāju patiesu kopā būšanu, iedziļināšanos Jūsu situācijā un atbalstu.
Konsultācijas cena ir 10 € stundā.
Ar mani var sazināties zvanot 27737888 vai rakstot centrsliepa@gmail.com

Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru