piektdiena, 2016. gada 3. jūnijs

Vasaras skoliņa "Liepā"

Māmiņām ar bērniem no dažu mēnešu vecuma līdz 3 gadiem
Pieteikšanās zvanot 27737888
Nodarbības Jūnijā:
Spēles un rotaļas bērna attīstībai 14.jūnijs 10:00 čāpotāji un 12:00 ripotāji un rāpotāji
 - Kas bērnam ir spēle? Kādas spēles ir piemērotas dažādos vecuma posmos? Vai vecākiem tajās ir jāiesaistās vai jāvada? Kāda vide veicina bērna patstāvīgu rotaļāšanos? Idejas, izpratne un iedrošinājums vecākiem!
Bērna drošība, jo īpaši vasarā 15.jūnijs  10:00 čāpotāji un 12:00 ripotāji un rāpotāji
- Kā parūpēties par bērna drošību, kad viņš ir tik aktīvs un ziņkārīgs? Kur slēpjas lielās briesmas, kā bērnam tās skaidrot? Kā rodas mazās ķibeles un kā vecākiem uz tām reaģēt, kad noteikti jāmeklē mediķu palīdzība? Ir vieglāk, ja zini kā atšķirt lielu bēdu no mazas skrambas un ko darīt, lai neapjuktu.
Bērna uzvedība un emocijas 16. jūnijs 10:00 čāpotāji un 12:00 ripotāji un rāpotāji
 - Katrs mazulis piedzimst jau ar savu temperamentu un pamazām veido savu raksturu, bet bērni tikai mācās pieklājību, viņi nepazīst savas emocijas un nespēj tās paust visiem pieņemamā veidā. Kā saprast bērna uzvedību? Kā vecākiem likt robežas? Kad bērns sāks klausīt un ko iesākt ar niķiem? Kā saprast mazulīša vajadzības un uzvedību? Kā saprast divgadnieku, kurš skaļi pauž savas emocijas un vajadzības?



Nodarbības ilgums: 1,5 stundas
Nodarbību cena:
Nākot uz visām 3 nodarbībām 15€
Nākot uz vienu nodarbību 6€. Ņemot līdzi māsu vai brāli + 2€ par reizi
Vieta: Siena iela 10, Liepāja
Vada: Ilze Veske - dūla, zīdīšanas konsultante un 3 dēlu māmiņa ar pieredzi vecāku nodarbību vadīšanā

Bērniem nodarbību laikā būs brīvās spēlēšanās laiks, kad bērni var paši izvēlēties sev interesējošas rotaļlietas vai aktīvas nodarbes un mācīsies darboties kopā ar citiem bērniem.
Nodarbībās satiksies mammu pieredzes, teorijas par tēmām, bet būtiskākais ir un paliks mammu sajūtas par to, kas no dzirdētā var būt noderīgs. Sekosim līdzi bērniņu interesēm, vēlmēm un attīstībai, runāsim par vecuma posma raksturīgākajām iezīmēm.



Pateicoties Nodarbinātības valsts aģentūras atbalstam "Pasākumi komercdarbības vai pašnodarbinātības uzsākšanai" Ilze Veske attīsta savu darbību, nodarbībās būs jaunas rotaļlietas.



Nav komentāru:

Ierakstīt komentāru